top of page

GESCHENKEN DIE AAN U DOEN DENKEN

ONZE CATALOGUSSEN
tops-xmas-2019.jpg
promotie-tops-2019.jpg
impression.jpg
Aanstekers

Een aansteker is een artikel dat niet weg te denken is in de reclamewereld en het is daarenboven een veel gevraagde gadget in de horeca.
Wij bieden u een waaier aan verschillende modellen, gaande van de gewone Tokaï wegwerpaanstekers tot de elektronische aanstekers van Cricket.
In ons assortiment vindt u ook navulbare barbecue aanstekers.
Indien u hierover meer informatie wenst, dan raden wij u aan om onze gratis catalogus van aanstekers aan te vragen via onze contactpagina.

Elektronica

Deze categorie bevat enkele van onze toppers waaronder de lineaal met calculator en de 2 in 1 muismat met afneembare dual power calculator.
In onze catalogus vindt u een uitgebreid assortiment aan gewone en professionele rekenmachines.
Zoekt u een uniek en blijvend reclameartikel? Dan bent u in deze categorie op de juiste plaats, u vindt er wandklokken, bureauklokken en toffe reiswekkers.

Games

Bent u op zoek naar een kleine attentie die u de kinderen kan geven op het einde van het schooljaar, of zoekt u een communiegeschenk?
Zoekt u het ideale reisgeschenk om de kinderen een aangename rit te bezorgen?

Gereedschap

Gereedschap is iets dat altijd wel van pas kan komen, we denken hier bijvoorbeeld aan onze ijskrabbers die in koude wintertijden een handig hulpmiddel
kunnen zijn.
Heeft u autopech? Moet u in het donker iets zoeken? Dan komt een zaklamp zeker van pas. Maar ook thuis of in de caravan kan een zaklamp zeer nuttig zijn.
In ons gamma kunt u ook een groot aantal hobbymessen en zakmessen vinden, deze kunnen variëren van sleutelhanger tot multifunctioneel gereedschap.

Huis en keuken

Elk bedrijf geeft graag iets aan zijn trouwe klanten en goede zakenrelaties ter gelegenheid van de jaarwisseling.
Wij bieden u een uitgebreid gamma aan flessenopeners en kurkentrekkers gaande van het gewone standaard model tot meer luxueuze uitvoeringen.
Een topper in deze categorie en een veelgevraagd eindejaarsgeschenk! Een fotolijst of memoclip kan als relatieartikel een fijne herinnering zijn.
Op zoek naar een reclameartikel voor de bouwsector?
Dan raden wij u aan een kijkje te nemen in ons gamma van heupflessen, metalen isoleerflessen en bidons.

Kantoor

Op het gebied van reclame is de balpen de ultieme topper, dit is dan ook de reden waarom wij zoveel verschillende modellen in ons assortiment opgenomen hebben. Wij bieden u zowel de simpele pen - die kan dienen als promotieartikel - als de luxueuzere pennenset aan.
Indien u meer dan 500 exemplaren aankoopt, dan kan u zelfs de kleuren van de clip, ring en top zelf samenstellen. Op deze manier creëert u zelf een persoonlijk en origineel gadget. Indien u meer informatie wenst, bieden wij u graag onze uitgebreide en gratis catalogus van balpennen aan.
Daarnaast bieden wij u ook tal van agenda's, kalenders, organisers en bureau accessoires aan.

Premiums

Bent u op zoek naar een mooi geschenk om uw klanten mee te verwennen en bovendien uw persoonlijke reclameboodschap de wereld in te sturen? Dan is een sleutelhanger of een sleuteletui het item bij uitstek!
Onze sleutelhangers en sleuteletui's zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen zoals nylon, PVC, leder en metaal.
Heeft u ook regelmatig last van stress? Staat u op de toppen van uw tenen bij het volgen van een voetbalmatch?
Wij hebben in ons assortiment een groot aantal anti-stress artikelen die u helpen om terug tot rust te komen. 

Verzorging

De manicureset is een populair en praktisch eindejaarsgeschenk en onze inklapbare borstel met spiegel is één van onze topartikelen. Beide artikelen kunnen - na bedrukking met uw logo - omgetoverd worden tot reclamegadgets die steeds binnen ieders handbereik liggen.
Onze badartikelen zijn - wanneer zij bedrukt worden met uw logo of naam - uitermate geschikt als geschenk bij de aankoop van een nieuwe badkamer of als eindejaarscadeau in uw kledingzaak.

Vrije tijd

Is de vakantie in aantocht of houdt u een opendeurdag en wenst u uw klanten eens extra te verwennen? Dan hebben wij hier enkele leuke tips voor u...
De kinderen kan u dankzij ons verwennen met strandartikelen, zonnebrillen en kindercaps. Voor een geslaagde picnic moet u zeker gebruik maken van onze manden en koeltassen, deze artikelen zijn tevens uitermate geschikt als cadeau voor het personeel.
We mogen natuurlijk ook de zonnehoedjes en petten niet vergeten, zij bieden bescherming tegen de zon en zijn een veelgevraagd reclameartikel.
Indien u dit wenst bezorgen wij u graag een uitgebreide catalogus met betrekking tot ons uitgebreid assortiment aan baseballcaps.

Voor een volledig overzicht, raadpleeg onze catalogus met geschenkartikelen.

Contacteer ons voor een gratis offerte en voor uitleg over de mogelijkheden om deze geschenken te personaliseren met uw naam, logo, contactgegevens.

66.jpg

Meerhoutsebaan 73
2491 Balen-Olmen

Tel.: +32(0)14 75 50 30
Gsm: +32(0)474 57 24 10

BTW BE0894 467 781

bottom of page